Messenio
Language:

PALAUTUSOHJE

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa Messenion kestotilaussopimus 14 päivän kuluessa ensimmäisen lähetyserän vastaanottamisesta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun lähetys on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava Messeniolle päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla.

Voitte käyttää tätä peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisilmoituksen voi myös tehdä sähköpostitse osoitteeseen: fi@messenio.com. Ilmoitamme teille sähköpostitse peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Tuotteen palauttaminen

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Palautusoikeus koskee ainoastaan ensimmäisenä tuotetoimituksena lähetettyä avaamatonta ja myyntikuntoista tervetuliaispakettia, mikäli olet tilausehtojen mukaisesti ilmoittanut tilauksen perumisesta todistettavasti 14 päivän kuluessa tervetuliaispaketin vastaanottamisesta. Paketin avaaminen ei poista peruutusoikeutta, mutta teidän velvollisuutena on tällöin maksaa paketti, jota Messenio ei edellä mainituista syistä voi enää ottaa vastaan.

Paketoikaa palautettava tuote huolellisesti, ettei se vioitu matkalla. Tarkistamme palautetut tuotteet niiden saavuttua varastollemme. Hyvitämme hyväksytyssä kunnossa palautettuun tuotteeseen liittyvän laskun 14 vuorokauden kuluessa.

Tuotteet tulee palauttaa osoitteeseen:

Messenio / Palautus
Kalmistu tee 26 (ladu 40)
15551 Tallinn Estonia

Tuotepalautuslähetykseen tulee liittää kaikki tilauksesi tiedot, jotta palautus voidaan kohdentaa juuri sinulle.

PALAUTUSLOMAKE

Täyttäkää ja palauttakaa tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluatte peruuttaa sopimuksen Messenion kanssa toimitettavista tuotteista.

Ole hyvä ja täytä oheiseen lomakkeeseen tilaukseesi ja palautukseesi liittyvät tiedot.